VLOERONDERHOUD – PARKETONDERHOUD – TAPIJTREINIGING

056 70 20 480475 65 20 94

Onderhoud parket & waarom parket schuren?

Oogt uw parketvloer ondanks de goede zorgen toch een beetje versleten? Dan is uw parket schuren een goede manier om uw vloer een nieuw uitzicht te geven. Want er gebeuren altijd wel dingen waar u geen controle over hebt. Uw parket schuren neemt oneffenheden weg. Die komen er door het verouderen van uw parketvloer. Onderhoud parket is belangrijk, maar weet dat uw vloer hoe dan ook een beetje zal verslijten. Maar zoals net gezegd, kan uw parket er terug als nieuw uitzien door het te schuren. Voor een mooi resultaat is het belangrijk om dit een paar keer te herhalen. Op die manier wordt de bovenste laag van uw vloer eigenlijk weggehaald waardoor de oneffenheden verdwijnen. Het parket schuren is één zaak. Daarna moeten de scheurtjes en dergelijke die zichtbaar zijn geworden, worden opgevuld. Hiervoor kan een speciaal soort voegkit gebruikt worden. Dit wordt aan de schuurpasta voor de schuurmachine toegevoegd. De voegkit heeft een uitzicht van een soort vloeibaar hout. Op die manier zal uw parketvloer er terug als nieuw uitzien.

Onderhoud parket, door een specialist of gewoon zelf doen?

Een parket schuren is eerder werk voor een specialist. Er is namelijk wel wat kennis nodig om zo’n parketschuurmachine te gebruiken. Dagdagelijkse onderhoud parketvloer is dan weer iets wat u wel voor uw eigen rekening kan nemen.

Hoe dikwijls parket schuren?

Hoe vaak uw parket geschuurd moet worden, is afhankelijk van enkele factoren. Zo speelt bijvoorbeeld het soort hout een rol in het onderhoud van uw parket. Logischer wijs gaat kwaliteitsvol parket langer mee dan een parketsoort van lagere kwaliteit. Eén ding is zeker, parket schuren zal de levensduur van uw parketvloer verlengen. Heeft u interesse of wenst u een gratis offerte? Neem contact met ons op!

Nijverheidslaan 3 8570 Vichte

BTW BE0463174703

Vraag meer informatie

Vraag uw offerte aan binnen 24h.