VLOERONDERHOUD – VLOERRENOVATIE

Uw vloer krijgt het dagelijks zwaar te verduren. Er wordt op gestapt, gespeeld, gemorst. Het is dus niet zo vreemd dat een vloer na verloop van tijd dof, bekrast of beschadigd raakt. U hoeft echter niet meteen te denken aan een nieuwe vloer. Dankzij Janson Floor kan uw vloer in ere hersteld worden en kan u er nog jaren van genieten. Janson Floor is dé vloerspecialist in Vichte, West-Vlaanderen.

ZO GOED ALS NIEUW

Afhankelijk van de schade en de samenstelling van de vloer kunnen wij reinigen, polijsten, renoveren, schuren, polieren of kristalliseren, zo is uw vloer binnen de kortste keren weer zo goed als nieuw. Ook met krassen weet Janson Floor wel raad. Wij ontkrassen en polijsten uw vloer voor een schitterend resultaat. Ook voor delicate vloeren in travertin, marmer, graniet, blauwsteen of jura kan u bij Janson Floor terecht. U kan ervan op aan dat uw vloer er weer kraaknet en krasvrij uitziet.

POLIEREN VAN NATUURSTEEN

Bij Janson Floor kunt u ook terecht voor het polieren van natuursteen. Natuursteen treft men aan in vele variëteiten. De meest voorkomende zijn metamorfe gesteenten (o.a. marmer), afzettingsgesteenten (bv. arduin & blauwe hardsteen) en stollingsgesteenten (o.a. graniet).

JARENLANGE EXPERTISE EN PROFESSIONELE PRODUCTEN

Ieder type heeft een specifiek onderhoud nodig, afhankelijk van de samenstelling en hardheid. Voor het dagelijkse onderhoud staan wij u bij met onze jarenlange expertise en professionele producten. Wanneer u echter uw natuursteen niet meer in orde krijgt met het gewone onderhoud is het aangewezen om één van onze gespecialiseerde medewerkers langs te laten komen. Ter plaatse meten wij de schade die uw natuursteen gelopen heeft op, en bekijken wij samen met u alle mogelijkheden om uw natuursteen te verjongen.
RENOVATIETECHNIEKEN Enkele van de gebruikte renovatietechnieken zijn: kristalliseren, impregneren, polijsten, slijpen, … Op uw natuursteen kunnen we een beschermlaag aanbrengen die vocht en vetvlekken tegengaat.

Nijverheidslaan 3 8570 Vichte

BTW BE0463174703

Vraag meer informatie

Vraag uw offerte aan binnen 24h.